Podjetje

To sem jaz...

Mitja Krumar, T: 051 60 90 90

Podjetje je bilo leta 1997 ustanovljeno pod imenom Moj video in se je leta 2000 preimenovalo v M video.
Delujemo tako v Sloveniji kot tudi na področju EU in bližnjih državah bivše Jugoslavije.
Tehnologija in ustvarjalnostjo sta zaveznika, s katerima dnevno sledimo novostim in presegamo izzive.
Za različne naročnike smo naredili že veliko projektov različnih žanrov.
Rezultatov našega dela so vedno zadovoljne stranke in naraščanje števila vse zahtevnejših projektov, ki so za nas dobrodošel izziv.


Smo napredni

Znova in znova posegamo po novi tehnologiji in se ob njej tudi izobražujemo. Tudi ob prihodu nove HD tehnologije, smo se o tej posvetili in s tem odprli nove trge zmožnosti in razsežnosti. Vse projekte prilagajamo zmogljivostim, realno in po meri kupca.


Smo ugodni

Redno spremljamo trg in prilagajmo cene, za katere poskrbimo da so konkurenčne ter da so dostopne od najzahtevnejšega pa do najpreprostejšega kupca.

 


Smo dobri

Dober izdelek je odraz firme za katerim stojimo. Znova in znova se vračajo stranke, ki so zadovoljne z predhodnimi projekti in cenami ter izvedbo. Vedno vložimo v projekt vse svoje moči in znanje, da je končni izdelek vreden več kot si stranka zaželi.


Smo družabni

Pri kompleksnih projektih sodelujemo z drugimi partnerji, saj dobro vemo da več glav več ve. Tudi dobra volja nam ni tuja. Vsi dobro vemo da je potrebno kdaj pa kdaj tudi kje na eno oko zamižati da stranki približaš izdelek, tako z ceno kot tudi z kvaliteto.


Smo izkušeni

Dolgoletne izkušnje in kilometri kot včasih rečemo so nas naučili, da smo iznajdljivi, ekonomični, hitri ter odzivni. Poskušamo se prilagajati zahtevam kupcem in tehnološkim napredkom in jih spreminjati z cenovno ugodnejšimi rešitvami, saj je konec koncev v današnjih dneh cena končnega izdelka zelo pomembna.


Rešujemo zagate

Velikokrat se zgodi, ko ima kupec veliko idej ki jih ne zna rešiti oz udejaniti,. Zato smo se vedno pripravljeni posvetovati in vložiti svoje znanje, ki z dneva v dan raste. Rešujemo težave ki so na prvi pogled nerešljive in so po končni razpravi lahko zelo preproste ali pa teške, pa vendar ne odnehamo dokler projekt ni rešljiv in cenovno dostopen.